Regelement rijlessen

RijschooL Rico weer gesloten!

Met ingang van 15 december 2020 zal RijschooL Rico weer tijdelijk stoppen met rijles geven

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al wel hebben meegekregen heeft de minister-president gisteravond in de persconferentie de tweede harde lockdown van dit jaar aangekondigd. Dit houdt onder andere in dat alle niet-medische contactberoepen voor een periode van vooralsnog 5 weken, tot 19 januari 2021 niet meer uitgeoefend mogen worden. Dit betreft dus helaas ook de rijschoolbranche wat inhoud dat ik dus met onmiddellijke ingang tot tenminste 19 januari 2021 geen rijles meer mag geven en het CBR ook alle toetsen en examens tot die tijd annuleert. Diegenen die deze week nog een examen zouden doen hebben waarschijnlijk al wel een mail gehad van het CBR waarin dit werd meegedeeld.

Ik vind het heel vervelend en baal hier ook enorm van. Helaas kan ik er niets aan veranderen en zullen we het ermee moeten doen…

Wat dit inhoud voor de examens die worden afgelast is nog niet helemaal duidelijk. Het CBR heeft aangegeven dat er een nieuwe afspraak gemaakt kon worden vanaf de dag nadat het examen in eerste instantie zou plaatsvinden, maar vooralsnog heeft het CBR het reserveringssysteem op non-actief gezet om een run op nieuwe examens te voorkomen. Dit blijft nog dus nog even afwachten.

Ik blijf het allemaal in de gaten houden voor jullie en zo gauw ik meer weet zal ik het jullie laten weten. Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust. Daar ben ik uiteraard gewoon voor te bereiken!

Dan wil ik iedereen tot slot ondanks deze rare situatie waarin we nu leven met alle beperkingen toch hele fijne feestdagen wensen! Gezellige kerstdagen en het allerbeste gewenst voor het nieuwe jaar! Laten we hopen dat het een beter jaar gaat worden dan dit afgelopen jaar…

Stay safe, blijf gezond en let op elkaar! Hopelijk tot gauw in het nieuwe jaar!

 

 

Ga jij ook vertrouwd op weg?

Bij RijschooL Rico kan het!

Contact