Coronavirus

RijschooL Rico stopt tijdelijk met lesgeven

Extra maatregelen door coronavirus

Na zorgvuldige overweging heeft RijschooL Rico besloten om tijdelijk, in ieder geval tot 28 april in lijn met het kabinetsbesluit, te stoppen met lesgeven. De huidige omstandigheden en recente ontwikkelingen noodzaken mij helaas om dit besluit te nemen. We kunnen in de auto nu eenmaal niet voldoen aan de door de RIVM geadviseerde 1,5 meter afstand en ik wil voor een ieder zijn veiligheid geen enkel risico nemen.

Ik hoop mijn leerlingen zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen zodat we er weer voor kunnen zorgen dat jullie je rijbewijs gaan halen. Hier zijn we onder meer afhankelijk van de maatregelen van de overheid en het CBR wanneer zij weer examens kunnen gaan afnemen.

Theorie- & praktijkexamens

Het CBR laat weten dat zij alle toetsen en examens heeft afgelast tot in ieder geval 28 april nu. Helaas heeft deze maatregel direct impact op de theorie- & praktijkexamens die gepland staan tot en met die datum. RijschooL Rico zal hier contact met je over opnemen mocht dit betrekking hebben op jouw situatie, indien dit nog niet is gebeurt. Voor meer informatie over deze maatregel van het CBR kun je kijken op:

https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alle-toetsen-en-examens-uitgesteld-tot-en-met-tenminste-6-april.htm

Mocht je nog vragen hebben mag je natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met RijschooL Rico.

Ik hoop op jullie begrip in deze situatie. Pas op jezelf en op elkaar! Hopelijk tot gauw!

Ga jij ook vertrouwd op weg?

Bij RijschooL Rico kan het!

Contact