Autorijles

Autorijles bij RijschooL Rico

Rijles moet ten eerste leuk zijn. Stap je al met tegenzin de auto in, dan zal de opleiding een stuk minder gaan dan wanneer je positief en met goede zin de auto in stapt. Bij RijschooL Rico wordt altijd geprobeerd de manier van rijles geven af te stemmen op de leerling en elke rijles op een positieve manier afgesloten. Tevens is Richard officieel RIS-gecertificeerd en biedt RijschooL Rico rijlessen aan volgens RIS-methode, de Rijopleiding In Stappen. Dit is een gestructureerde, modulaire manier van opleiden met een hoger slagingspercentage die je nog beter voorbereid op je deelname aan het verkeer dan een reguliere rijopleiding.

Zo stap je altijd uit met een goed gevoel. Blij dat je weer iets nieuws geleerd hebt, een goed gevoel over jezelf en zo heb je ook weer zin in de volgende rijles!

Maak een afspraak

Autorijles RijschooL Rico

Het gebied

RijschooL Rico is gevestigd in Schoonebeek en werkzaam in de gemeente Coevorden en de gemeente Emmen, kortom heel ZO-Drenthe. Het grootste deel van de rijlessen wordt in (en om) Emmen gegeven, omdat dit de examenlocatie is waar wordt afgereden. Hoe meer ik je dus van Emmen kan laten zien, hoe minder je op je examen voor een verrassing komt te staan.

Je kan thuis of bij school of werk opgehaald worden of op het station in Emmen of Coevorden. Ook een andere locatie is mogelijk als dit van te voren wordt afgesproken, mits dit in het werkgebied ligt en te combineren valt.

Dus waarom RijschooL Rico?

Zoek jij een goede rijschool in Schoonebeek, Coevorden, Emmen of omgeving waarbij je elke rijles met een goed gevoel in en uit de auto stapt, niet te veel betaalt en die kwaliteit, service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben je bij RijschooL Rico aan het juiste adres!

RijschooL Rico, dé autorijschool van Zuid Oost-Drenthe!

Ja, ik wil rijles van Richard

Ga jij ook vertrouwd op weg?

Bij RijschooL Rico kan het!

Contact